tisíckrát slovem
prohřešená
tisíckrát tebou
zakletá
šílená
svatá
ne/bez/cenná
jak vločka
spadlá do léta
tisíckrát posté
obejmutá
slovy i prsty
představou
jako když do snů
noha zutá
tiše ti vpluje
pod hlavou
a vůně má
důvěrně známá
tvým světem
jako vichřice
prosviští
a já jako dáma
sním si své sny
já
tygřice