Duše básníka
Několik koncertů
hraje v duši básníka.
Jedno je, čí duše jest,
jestli děvčete, nebo mladíka.
Duše plné velké lásky
jemně hladí všechny vlásky.
Duše smutné strádající
zulíbaly by každou líci.
Duše plné vzpomínek
pláčou bolem otců a maminek.
Duše křehké jako květ
rozdaly by se pro celý svět.
Každý hrajeme v jiném tónu,
jsme součástí radosti i bolu.
Nakonec se sladíme
bezva partu tvoříme...