i kdyby svět se v přízrak změnil
a lyra má zněla jak křik
stejně bych nikdy nevyměnil
ani jediný otazník
z těch, které za otázky kladu
když ptám se duše Čím to je
že podle všeho kdesi vzadu
jsou jen zamčené pokoje
ve kterých nikdo nepřespává
jen tma a strach tam tráví čas
odpověď bude To se stává
když utichne tvůj vnitřní hlas
pak změní se ti slova v dýky
kterými bodáš do vzduchu
a místo teček vykřičníky
začnou tě trápit na duchu
Přízraky se naštěstí vždy rozplynou a kromě tmy a strachu zná svět i světlo a odvahu se postavit... skvěle jsi napsal, ale o tebe strach nemám, ty se umíš postavit, všemu, čemu třeba...kdyby bylo zapotřebí, jsem ti po boku:-)*
03.05.2024 12:46:29 | cappuccinogirl