La bailaora Patricia Guerrero por tangos
vášeň, co ohněm pálí světy
když rozezvučí kastaněty
drobnými krůčky za potlesku
udeří náhle silou blesku
vějíř a krajky, struna praská
plameny žhne skutečná láska
a cajón duní touhou temnou
kroků pár...zem se točí se mnou
Pod žhavým sluncem
Tanec žhavý
Kdo oheň má v srdci
Toho to baví
Kdo neumí tančit
Může se dívat
Tančit jen v duchu
A pro sebe si zpívat ;-)
04.05.2024 16:18:56 | kozorožka