Tužka
Kdo tě vede, copak tvoří?
Do pocitů svých se boří...
Skládá slůvko po slůvku,
nebo kreslí malůvku...
Prý snad básník, se srdcem v dlani,
nebo malíř, co kreslil bílou paní...
Velký úkol v tomto krásném snění,
jsi účastníkem při umění...
Řekni tužko má věrná
Odkud pochází
To co tebou prochází
Snad z vyšších míst
Je to velké tajemství
Tím buď si člověče jist :)
04.05.2024 16:53:24 | kozorožka