Živá báseň
Víš, co se mi líbí?
Tvé odnože bytí.
Smích.
Dech
i krytí.
Nech plout báseň do duše
v rytmu ráje rozkoše.
Jsem Venuše.
Já zas Merkur
a Ty hledáš zbrojnoše.
Projdi
nitrem
portálem
ba jihem.
Pst.
Kolonádou
v oplatkové sféře,
co pouští do rtů symfonii.
Milujme se
v nánosů barev
v přeludech alegorie.
Ty vodo ze Sahary.
Hledáme klíč
mezi kilometry.
Cítím Tvé srdce.
Jsi něčím upoutaný.
Mlč.
Za provázek tahám já.
Zas další báseň.
Jsi neuvěřitelná
v příslibech touhy
v kráterech duhy
dáváš ruku,
když film je nepřipravený.
To nevadí.
Píšeme scénář my.
Kolikrát za den?
To je soukromí.
Kout neprozradí.
Já a Ty zátiší?
Maloval jsi někdy mé řasy?
Nenapínej.
Alespoň Ti uschnou vlasy.
Ach.
Ty z daleké hvězdy.
To je předehra
a ty něžný.
Jsme víc než naše sny.
Miluji tě.
Můj křehký.
Přečteno 141x
Tipy 43
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, Sonador, mravenec, Frr, Pacik, jort1, Paulín, Tomcat, cappuccinogirl, ...
Komentáře (16)
Komentujících (7)