***

***

Možná si spatřila ďábla
když rozhrnoval jsem ti řasy svýma
při polibcích o luně
co vstupovala škvírou okna
 
Neměla si námitek
hojila sis rány hříchem
a každý tikot hodin přibil stíny do sepjatých dlaní
jako stigma hanby
 
Výrazy zranění z umučených tváří
drželi jsme jako masky při zpovědi
beze slov modlící se za úsvit
kdy se sluncem odtéká nečistá krev
Autor Náladový básník, 04.05.2024
Přečteno 49x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, cappuccinogirl, Sonador, RadekČ, Ophelia81, martinaV, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí