Celý svět kvete
Květen je v plném květu
Jaro, ach to jaro
Čas lásky a mládí je tu
Mrazivý duben
Zasáhl nejeden květ
Ač leccos pomrzlo
Milé jaro je zas zpět
Osud život dává
Aby si jej zase vzal
Co rodí se, to umírá
Život jako řeka se valí dál a dál
Jaro je tak krásné
Rozkvetl celý kraj
Ať žije život
Ať žije čas lásky, ať prostě žije máj
Opět skvěle popsaná realita, text jasný, srozumitelná forma. Tipuji výjimečně, zde dávám tip. A na jižní polokouli mají listopad, i když také květen
10.05.2024 14:26:19 | Admirál
Rozkošný květen
květy poházel všude
a potvrdil
že jaro je a bude!
Pěkný máj, milá Veroniko, přeji :)
09.05.2024 03:29:04 | Alala