Povídala ježčí máma
Kolik jí bylo,
když tu knížku
prvně četla?
Vyšla v Albatrosu
v roce 1986.
Stárnou a šednou stránky.
Teď brečí u první.
Dětství nevrátí zpátky.
Rudo Moric psal příběh hezký
a Karel Franta maloval z lásky.
Teď znovu u knihy.
Píše příběh dojemný.
Přečteno 110x
Tipy 28
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, jort1, mravenec, Frr, Marťas9, zase já, Kan, Tomcat, Pacik, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)