Silo na kraji města
Začalo to v zimě jednoho dne v noci
Kdy jsem spal a zároveň jsem bděl
Do té doby jsem nežil jen přežíval
Nebylo to snadné
Nebylo to v mé moci
Stala jsi se modlou
Sochou mé svobody
Neslyšel jsem a neviděl tě
Nevnímal tvou krásu
Utíkal jsem před tebou
Schovával se do těch časů
Kdy jsi pro mne nebyla
Nic
Jen ve snech sloužím sám sobě
Ale přes den jsem v tobě
Souložil jsem s tebou už tolikrát
Že nevím kdy jsem začal
Ale ani
Nevím
Kdy
To
Už
Konečně
Skončí
Všechno je to jenom jako a zdá se mi
Že se mi zdá sen
O tom že jsem tvůj
Jenom tvůj
Ten zlý sen se bortí do podoby hromady suti
Po náletu královského letectva
Po mé lásce neštěkne ani pes
A pro ty kteří jsou pořád zvědaví:
Ano
Už rezavím
Stárnu a není to hezké
Bojím se že ti tu větu
Nikdy nedořeknu...
Martino
Martino musím ti něco říct
Musím ti říct
Ale ty mě neposloucháš
Neposlouchá
Není tady
Je jenom jedna
Je jedna
Rozpadla se ve dví
Na dvě části
Jedna je tady
A druhá mě straší ve snech
Nikdo
Na
Světě
Nikdo
Nikdy
Nenechá
Nikoho
Mluvit
Doopravdy
Říkat
Co
Chce
Nebo
Potřebuje
Slyšet
Je bouřka
Miluju tě
Je bouřka
Miluju tě?
Je krásné
Miluju tě
Jsi krásná
Jsi bouřka
Jsi M.
M.
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
Pojď blíž
Ke mně
Nechoď tak blízko
Nevracejí se
Ale už jsou zpátky
Vzpomínky
Představy
Je to jako
Sen
M
A
R
S
Stromy se kymácejí ve větru a
Střechy domů padají
Zdi se třesou
Přichází podzim
Jaro všech zimních přání
Ano už jsem prozřel a vidím věci jasně
Poslouchej chci ti něco říct
Miloval jsem tě protože jsem si myslel
Že tě miluju
Odcházím protože
Co začalo v zimě jednoho dne v noci
Zůstane ukryto v ledu
Navždy
Nepomáhejte těm
Kteří netouží po pomoci
Konec
Přečteno 111x
Tipy 11
Poslední tipující: Veru, jort1, Frr, Pacik, Psavec, kudlankaW, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)