Na paloučku

Na paloučku

Na malém paloučku
sedí dívka
s krátkou sukní
a dlouhýma nohama
a jen tak po očku
shlíží dolů
do údolí
se čtyřma domama

Čeká až zře
ženu s drdolem
vyběhnout ven
panečku
v ní to vře
od hlavy až k patě
a huláká
směrem k paloučku
holka bláznivá
neseď v tom blátě

Mě nevyděsí
kdejaká macecha
co boky má
zbarvené moukou
běhám si po lesích
jen v krátké sukni
běhám si hopsaje
běhám si loukou

Po noze
leze ji brouček
a trochu ji balí
a vzývá k tanci
ona však stroze
avšak s rukou na srdci
dává mu ne
my oba jsme psanci

Navěky sama
běhat si po lesích
a ležet na stráni
porostlé mechem
její sprostá tlama
navždy už bez polibku
zato však čistá
svobodným dechem
Autor tomaskozak, 05.05.2024
Přečteno 29x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí