Anotace: věnováno věrným blokerům...
ticho
kraj spí jako zabitý
jen támhle v dáli u hřbitova
právě se za zdí cosi šustlo
ach
to staré kosti na hromádce
sesypaly se dolů k zemi
a jinak nic
nic
!
09.05.2024 10:29:59 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?