Kolo štěstí

Kolo štěstí

Anotace: Text k písni

Čas se zvolna zastavil a zbývá jenom říct, mám být zase sám.
Proč mám tě ještě pořád rád, i když jsi šla, bůh ví kam.
Dny s tebou strávené navždy zůstanou kdesi v myšlenkách.
Jsi s ním a mě si řekla ne. A co tvůj dům, tvůj práh.

Den za dnem kolo štěstí točí se mi zpět.
Zůstává jen rána pěstí, co mi život dal.
Připadám si zase jednou jak uvadlý květ.
Jak ten šašek na zdi, co pro tebe jsem namaloval.
Rád bych se smál jak on.

Pár dní to vydržím, než naučím se smát, vždyť na světě jsem rád.
Však dnes můj smích drží půst a vousy nechám klidně růst.
Jen pes mi věrný je a leží u nohou. Tys řekla adié.
Mám vstát a všechno nechat být. To ne.

Den za dnem kolo štěstí točí se mi zpět.
Zůstává jen rána pěstí, co mi život dal.
Připadám si zase jednou jak uvadlý květ.
Jak ten šašek na zdi, co pro tebe jsem namaloval.
Rád bych se smál jak on.
Autor Stráca, 06.05.2024
Přečteno 24x
Tipy 5
Poslední tipující: zase já, mkinka, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí