měsíců dvanáct
rok za rokem dál snít
tak odevzdaná
a přesto schopná žít
snad příliš něžná
kde nikdo nečeká
jak strašně běžná
je láska člověka
jak strašně studí
když ji necítíš
v noci tě budí
o čem dávno víš
a když ti život
prsty protéká
spasí tě zase
láska člověka
To tedy...souhlas...a úsměv, bo láska se nikdy nevytratí:-)*
06.05.2024 10:51:58 | cappuccinogirl
láska je jako Slunce...svítí i za mraky, i v noci, i když ne právě teď na nás.
06.05.2024 14:07:32 | zase já