Klinická smrt.

Klinická smrt.

Jdeš tunelem, černou tmou,
láká Tě bílá, jasná záře.
Hlasů změť slyšíš nad sebou,
sny dal sis do kapsáře;
odcházíš bez rozloučení.

Hlasy se blíží, jméno Tvé volají,
světlo Tě vábí, kroky však váznou.
Hlavu svou otáčíš potají,
zbaven myšlenek, s duši prázdnou
tápeš, čekáš na znamení.

Svět kolem náhle se rozzářil,
otvíráš oči - " konečně, pane ! "
Kam jste to šel, kdepak jste byl ?,
peklo? Vás, jen tak nedostane;
místo tam pro Vás, zatím, není.

Autor Kan, 06.05.2024
Přečteno 40x
Tipy 18
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, IronDodo, Marten, Žluťák, jort1, Tomcat, kozorožka, Psavec, Anfádis, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí