Zdá se...
Zdá se, že jsme na řadě,
před námi už nikdo není,
mráz někteří mají na hlavě,
o mladí jen v mysli snění.
Nedávno jsem volala...
,,Babičko, zavolej prosím dědu."
Zůstali mi jen v srdíčku,
už jsou tam v nedohlednu.
Na jejich místě jsem teď já
vnoučatka volají na mne.
Kdoví, co bude za pár let,
co se nám také stane.
Možná se setkáme se štěstím
vyloží nám šťastné karty.
Štětí se spojí se zdravím
s vnoučatky půjdem na párty.
Když ne, i tak si je pohlídám
z nebíčka na ně mrknu.
Jak to dělál děda a babička
podám vždy pomocnou ruku....