Praha dnes
Želivského prší
a auta stojí.
Vozíčkář čeká
a mokne statečně
v tom deštivém boji.
Doprava funguje
a přiblížení pomůže,
i když druhý nemůže.
Na Floře o dvou berlích
se člověk utíká schovat.
Jde to těžko,
ale dá se.
Všici jsme jednotní.
Déšť nemá nikdo rád.
Mně jen bolí záda
a nálada létá.
Prší
a příroda
zabrat dává.
Přečteno 68x
Tipy 28
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Emani, Misha, martinaV, IronDodo, Paulín, RadekČ, Ophelia81, Iness, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)