Co dneska?
Zmoklé vlasy.
Slabá bunda.
Černý svetr
a triko styl kočka.
Co dál?
Upnutá podprsenka
a těsné džíny.
Bez deštníku.
Roztržitá žena.
Stejně to nemám
komu říct.
Ale Liter na všechno kouká.
Beze mně by tady byla nuda.
Jo, jo.
Kdo jsem?
Jitka
Přečteno 144x
Tipy 41
Poslední tipující: Jan Kacíř, Dejvis, Emani, Misha, Alala, Sonador, martinaV, IronDodo, Paulín, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)