Nešťastné lásce navzdory,
zvedám i lámu závory,
otvírám klece, lámu mříže;
...všechno léčí čas.
Jen lásku ne, tu, co se rodí
a ven se dere z nás.
Přivírám oči, otáčím hlavu,
ale zlo, když spatřím v davu,
smetu dlaní zpět.
Na chvíli, pak, lásce patří
čas a celý svět.
Tak týhle básni věřím každý slovo, vím, že ji psal bojovník:-)**
07.05.2024 11:52:55 | cappuccinogirl