O... něčem
Bylo to tehdy…
Stráže se rozestoupily
a ty jsi uviděl
něco
vzdáleně připomínajícího porozumění
v čase tak krátkém
že se nedal ani změřit…
Vykročil jsi
tím směrem…
Chtěl jsi cítit každý obraz,
každou báseň…
Znát jejich smysl…
Nebýt ztracený a osamělý…
Poznání se vlévalo do moří
a ty ses začal topit…
Zbývá ti jen jeden krok
zpátky
ke mně…
Bude to tehdy…
Zas a zas…
________________________________________
zas už máš proč
tak abys začal
co by sis
beze mě počal
… 7, 6, 5…
vítám tě zpět
kamaráde, brachu
intenzivní strachu
Přečteno 161x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Psavec, Sonador, Tomcat, IronDodo, Anfádis, mkinka, Iness, girasole, Kan, ...
Komentáře (0)