uvěřím
tvému dechu
až přerývaně
poví
v podvečer
v tichém spěchu
snad v blíže létu
kdo ví
že vybrala sis
cestu
a po ní k cíli
kráčíš
jak motýl piješ
z květů
a zvolna síly
ztrácíš
snad jindy
v jiné době
či jiné
konstelaci
dvě prázdné dlaně
k sobě
zas smíšek Osud
vrací
dnes pouhé
křídel chvění
je znamení
té touhy
blíží se
kuropění
a po něm
zas den dlouhý
Skvělá... Smíšek Osud?
Pokud vrací dlani dlaň, není už tolik třeba žehrat naň:-)*
08.05.2024 00:09:56 | cappuccinogirl