když je ti smutno v samotě
zkus obejmout se sama
emoce ... vrabci na plotě
když zmizí ... žádné drama
místo té chladné prázdnoty
zkus spustit vlastní nebe
když chceš, je krásné jako ty
stačí jen věřit v sebe
stačí povolit opratě
a duši pustit z dlaní
ty jsi, když smutek spoutá tě
kdo svému štěstí brání
Silná báseň, fakt moudrá...jenže člověk je tvor nerozumnej a silně emotivní, tak je to někdy fakt těžký:-)*
08.05.2024 12:13:26 | cappuccinogirl
Souhlasím se Son, jako obvykle. A pak je ještě důležité se to naučit a přemoci sami sebe... Beru si to osobně ;). Díky
08.05.2024 11:52:42 | Lexi