smutek je daň
za hříchy touhy
a slzy
to jsou úpisy
zase jsi jenom
hadr pouhý
s bianco směnkou
na kdysi
jen se tak plácáš
u dna času
provlhle slzíš
v samotě
syčivě kážeš
svému masu
nebuď jen cosi
na botě
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?