Kamarád
Láska Tě opustí
a nechá na holičkách.
Kamarád je jistota,
co pohladí
a nebude se vyptávat.
Prostě se tak stalo
a ten a ten Tě neměl rád.
Dá obejmutí
a nebude nikdy lhát.
On jistota
v mlze
bez jistých ztrát.
Zavoláme si?
Nebreč.
Vždy Tě vezmu
a pohladím na milionkrát.
I bez sexu může pomáhat chlap.
Věř mi a utři slzy ze všech ztrát.
Mám Tě také
určitým způsobem rád.
Přečteno 123x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iness, Sonador, Marťas9, cappuccinogirl, Emani, Misha, Psavec, Kan, Anfádis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)