Jsem jako maják v prudké bouři
Podobna pevné skále
Láska je kotvou srdce mého
Já miluji tě stále
Na povrchu klidná voda
Oheň vře však ve mě
Miluji tě ve svém srdci
A miluji tě jemně
Miluji tě ve své duši
Slova nejsou slyšet
Kouzelné je tohle ticho
Miluji tě tiše
Vdechuji tě plnými doušky
Uctít svou láskou chci tě
Ty jsi moje velká láska
Živote, já miluji tě
...love me tender...life is killing me...;-)...dvě písničky protikladný jak život...
09.05.2024 14:13:20 | Marten
miluji tě jemně - a jestli má někdo námitky tak si mě nepřejte!
tím chci říct že některé věci nejde vyjádřit přímo. Básnička zrovna v této rovině je spíš hrubá a hlučná. Co se týká lásky k životu, kterou chtěla projevit, tam už je úspěšnější a důvěryhodná. (ve "mně")
09.05.2024 12:46:19 | Ezop