Není to o tom ,že mně nechceš
Jde o to co vlastně chceš
Mě stačí jen jeden tvůj pohled
A srdce je jako led
Jen jeden tvůj dotek postačí
A mému srdci se ulehčí
Jenže ty nevíš, že srdce mám
To proto ,že ho nehledáš
Jen na chvilku vidět tě mi stačí
A dnešek nám pomalu končí
Já prosím o tebe
A zítra budu bez sebe
Jestli je tu naděje Jen malinká
Tak řekni a budu tvá jediná
Dej mu to víc znát, pokud tě má přece rád, přijde za tebou večer do postýlky,
nastanou vám krásné chvilky.
14.06.2024 19:42:35 | Paulín
Až na tu jednu pravopisnou (Mě->Mně) chybu je to celkem povedené!
13.05.2024 13:21:02 | Nejmladší_z_literu