Jen sám na to nestačí, my sluhové Boží mu v tom musíme sami pomáhat, dobrotou a láskou k ostatním slušným lidem. ST.
12.05.2024 10:04:06 | Paulín
Věřím v lepší zítřky i v to, že Ti kteří si to nezaslouží, nebudou dále trpět.
11.05.2024 09:29:46 | Marťas9
Já taky věřím. Na to, že lidi se, přes všechny své chyby, nakonec vždycky dokážou rozhodnout správně. Jako celek, jednotlivci občas ne:-)
Pěknou sobotu, mkinko:-*
11.05.2024 09:14:49 | Žluťák