Našel jsem za dveřmi spícího anděla,
křídla měl složená, jako pták.
Plisé sukni měl a bílý frak,
co dělat měl jsem - ty bys věděla ?
Náhle se probudil a rozesmál se
se slovy, já nevěděl, že umím spát.
Zval jsem ho dál s rozpaky v hlase,
nechtěl bys se mnou poobědvat ?
Z pozvání mého byl překvapený,
chvíli váhal, pak řekl, nejsem si jist,
že mohu, že jsem připravený;
a, taky nevím, zda dokážu jíst.
Kdo ví, co s andělem??? Ale tenhle je fakt mile roztomilej. Tady u nás se dělaj "andělský" pralinky, tak si myslím, že najít ho za svejma dveřma, nabídla bych...:-)*
11.05.2024 15:32:52 | cappuccinogirl
Jenže ono to bylo, takové nerozhodné.:-))
11.05.2024 17:14:19 | Kan