Ruce na hřbetu
Vyprávějí mi nejen o obsahu
Sebe mi otvírají
knihou
Jen pár slov a...
14.05.2024 09:40:56 | Jan Kacíř
Kdybych to chtěl, čistě teoreticky, zažít taky... je potřeba umět číst?:-) Dobré ráno:-*
12.05.2024 09:19:02 | Žluťák
Čistě teoreticky..není. Hezkou neděli.
12.05.2024 09:21:48 | IkkarisKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?