když jsem byl mužem
s ostrým nožem
plakaly ženy
Bože, Bože
a modlily se
za mou duši
abych byl chlapcem
jak se sluší
a když jsem změkl
jak to chtěly
tak bez zájmu
se odvracely
cizím se
nikdy nezavděčí
ten, kdo si plete
lásku s péčí
Tak já teda taky
:))
Není na světě člověk ten
Aby se zalíbil lidem všem
...
A těším se na tvoje "právě"... sakra, blbý uvozovky jsem použila :))
13.05.2024 06:59:08 | Anfádis
Chtít se zavděčit??? Pitomost! Je to většinou zbytečná snaha a nevede k dobrýmu...
12.05.2024 21:04:37 | cappuccinogirl