jdu lesem a sněží
a hlavou mi běží
co měl jsem ti
nakonec říct
když z šedivých mraků
se sypou sny draků
z těch našich už
nezbylo nic
ty mně a já tobě
v té šílené době
jsme zkoušeli
kus srdce dát
dvě hromádky hlíny
v nich pohřbené stíny
a ruce, co
přestaly hřát
a na světě, co se furt mění
jistotou zůstává
když zmizí ti z života snění
rozum to nedává...
Rozum to nedává
A tak furt nadává
Smutek, hněv a zloba
Taková je naše doba …
13.05.2024 10:41:14 | kozorožka