Tvůj parfém voní tajemstvím,
ta vůně vzbouřila mou krev.
O vůni ženy - co já vím,
snad prozradíš mi, za úsměv ?
V mých snech jsi zahradou,
spoustu střežíš vzácných květů.
Jak dokážeš - je mi záhadou,
utajit svou vůni létu ?
Kraj po bouřce se rozvoní,
tvůj parfém létu schází,
možná, že skrytý je v jabloni,
nebo jiný jej doprovází.
Název evokuje výborný film a Al Pacinem, obsah svojsky dokonalý, jako samotné, nesmrtelné téma,Kane
14.05.2024 18:03:30 | Svensen
Za tvůj úsměv...svůj ti dám
Pro tebe jej vždycky mám
i kdybych měla z úsměvný sýpky vysypat poslední úsměvný drobečky:-))
+
dvě puseny na tvé líce */*
hochu, co bys moh chtít více??? :-):-):-)
Krásná hladivá báseň...opět rozmnoží ty tvé, u mně uložené:-)
13.05.2024 12:39:34 | cappuccinogirl