Tabla, tabla, hrajte
když jsem se narodilo
DHÁ-DHÁ-DHIM
vůbec nic jsem nevidělo
DHÁ DHÁ DHIM
nemělo jsem ani představu
DHÁ-DHÁ-DHIM
o svém zbrusu novém kočáru
DHA-DHA-DHI-DHA-DHIM
neznalo jsem světlo
DHÁ-DHÁ-DHIM
neznalo jsem tmu
DHÁ-DHÁ-DHIM
jenom mámino tělo
DHÁ-DHÁ-DHIM
jeho vůni a chut´
DHA-DHA-DHI-DHA-DHIM
jenom tóny na kterých jsem
DHÁ-DHÁ-DHIM
právě vyplouvalo životem
DHÁ-DHÁ-DHIM
z přístavu beze jména
DHÁ-DHÁ-DHIM
do vibrujících sfér hmatatelna
DHA-DHA-DHI-DHA-DHIM
k rozsvěcujícím se břehům slov
DHÁ-DHÁ-DHIM
přejte mi dobrý lov
DHÁ-DHÁ-DHIM
přejte mi dobrý lov
DHÁ-DHÁ-DHIM
lov básní beze slov
DHA-DHA-DHI-DHA-DHIM
Přečteno 121x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Fialový metal, Psavec, zase já, Sonador, mkinka, Anfádis
Komentáře (7)
Komentujících (2)