Nocí zní jen tichý výkřik hvězd
Nocí zní jen tichý výkřik hvězd
stůj při mně můj jelení příteli
krvavé stopy svědčí o mém osudu
čeká mě věčná poutní cesta
skrz kraje tmy
V mém srdci podivná melodie zuří
hlasy mě z dálky do lesa volají
(tiše)
vetřelci ukradli klidné chvilky nočních snů
Jenom samota mě svírá
Ref:
Sám se sebou zuří
věčné putování lesy skrz čas ztracený
jelen po stopách světlo hledá
Nejisté zítřky
vykoupení ze žalu
jeho duše
zanechává svůj odkaz v mlze temnoty
V hladině řeky odráží se stesk
o tvrdé paroží tma se rozdírá
běží tam odkud nevrátí se nikdy zpět
krvavé nožky rychle běží
skrz modrý les
Nocí zní píseň podivná a krásná
to nás les do ticha svolává
(a září)
konec je krásným slunným teplým letním dnům
jenom věčná noc mi zbývá
Ref:
Přečteno 106x
Tipy 18
Poslední tipující: Frr, Krahujec, Martin Kredba, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, jort1, kozorožka, Chane, Tomcat, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)