po víkendovém flámu
jdeme rozhoupanou ulicí
dívka jež se nesměje
díky za tu almužnu
mistři mistři
jupíjajou*
14.05.2024 13:36:40 | J's ..
Na kolikáté
Po kolikáté
Najdeš vzkaz
Místo mince
A na rovince
Přibrzdíš i přidáš plyn radosti
A smykem
Srdce velké kreslíš
Přes celé náměstí
Bratří Synků
Jsi sestra
Jsi uprostřed města
A zkoušíš
Co život dá Ti
Přinese v náručí
Až vydáš se s úsměvem
Na předměstí
Na létajících kobercích
Z Damašku ...
***
Možná Ti tu chvíli opojení
Malinko
Závidím.
***
Měj se hezky Jíťo
14.05.2024 11:46:37 | Fialový metal