kánony kanónů
v brumendu nezájmu
náhle jak bodnutí
zaslechneš cosi
svištivý
sterilní
zvuk špatných zákonů
tinnitus bez konce
broušení kosy
nepočká na tebe
než dosníš pohádku
kterou ti před spaním
nalili do snů
konec prý zazebe
pak v dalším začátku
začneš se rozhlížet
co se tu nosí
ta kosa je z toho cejtit...po těle i v něm.
Přesto hřejivej den přeju*
15.05.2024 10:19:35 | cappuccinogirl
Ach zebe
Když čtu tebe
Nestékají po povrchu
Tvoje slova
... teď honem nevím
(nechce se mi používat levný rým,
že čtu zas a znova..:))...)
No tak zkrátka
Že mě mrazí
Když Smrt furt něco kazí
(Ale něco nového se snová :))...)
Uff... asi to smažu :))
15.05.2024 07:01:24 | Anfádis
zase jsem včera neuváženě koukal na zprávy ČT, kde se zrůdy radovaly, že na Ukrajině budou umírat další lidi :(
15.05.2024 08:02:12 | zase já