Ve větru se stromy kymácí
Okvětní lístky svých odkvetlých květů
V poryvech větru poztrácí
Jaro spěchá rychle k létu
Zastavit jej tak na chvíli
Pozdržet tu krásu jarních květů
Jak rychle spěchá čas
Jako vítr, který trhá listí
Jednou odvane i nás