Anotace: Trochu starší věc, psaná v horečce( taky to podle toho vypadá). Inspirována Hrabětem...
... tak než to zapomenu ... oprav si "těch, již" ... jinak se mi básnička docela líbí ... asi nejlepší je to s tou litografií ... trochu mi nesedí konec první sloky ... působí na mě jako rýmová vycpávka ... a dávej bacha na gramatické rýmy ... tak se nezlob ... trochu jsem Tě rozebral ... :-)
06.04.2007 10:52:00 | JardaCH
horečka je skvělá povídka ....básničkovitá a krásná...jako všehcny Hrabětovy verše a věty a všechno:)
jo docela mi ji to připomělo:) jen prosímtě nedopadni jako on!!!
05.04.2007 22:14:00 | Rozárenka