zafouklo ledově
do naší doby
konec těch časů
kdy stačilo křičet
od dneška férově
zatloukat skoby
na troskách hlasů
už Smrt začla syčet
to jenom mléko přeteklo na plotnu
16.05.2024 09:14:33 | jort1
střílet lidi na ulici mi nepřijde jako přetečení mlíka
16.05.2024 09:49:29 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?