Kamarád
Neztratili jsme se
a pořád oba hledali se
v zákoutí mízy času
mezi větví
i šílenství virů.
Já chtěla mezi lidi,
on v zákoutí přikrčený.
Já pořád ukřivděná,
on hladil mé splíny.
Myslím na věci kolem nás
a chybí mi jeho hlas
v pražských uličkách.
Je lidské mít o druhé strach?
Utichám v pomlčkách.
Ať jsi kde jsi.
Chybíš a zdravím Tě v ponožkách.
Já vím.
Přečteš si to
a budeš se smát.
Nechtěl jsem Tě jako chlap,
jen Tě vidět mezi řádky smát.
Jednou to pochopíš
v srdci
v chlopni
v meziprostorech.
Svět je zvláštní realita
i mýtus, co sama neuzvedneš.
Tak piš dál a nebreč.
Jednou řekneš - heč.
A vzpomeneš.
Přečteno 103x
Tipy 39
Poslední tipující: Dejvis, Frr, jort1, Paulín, Misha, Pacik, Sonador, IronDodo, Tomcat, mravenec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)