Vítr je krása v čekání
když do uší šumí šeptá mi
o něze, o toulkách rozkoší
o tom, co bylo, co bude
a co se nesluší
povědět za dne a nahlas
vyslovit, když vítr mi šeptá
Něžný... cit, chci s tebou
se toulat
milovat, rozkvést světlem
…být.
Edmund Dulac
Máš asi romantickou duši,
co tiše s větrem pluje v dál,
aniž kdo v okolí tvém tuší,
že větší hloubku nepoznal...
Stačí pár slov a znenadání
z jednoho snílek by se stal,
s tebou rád chválil jarní vlání
i kapky rosy oplakal...
18.05.2024 17:51:14 | Kozoroh 1
Moc pěkné Son... jen někdy mě ten vítr pěkně s... Japonským javorům nedělá vůbec dobře.
16.05.2024 22:16:30 | Jiří I.Zahradník
... co na tohle říct...? ... napadá mě...ST ... jo, a děkuji, ještě ...
16.05.2024 16:25:06 | mravenec