O naději

O naději

Anotace: Text k písni

Podivné sousoší, o kus dál březový háj.
V trávě si lenoší tulák, co opustil stáj.
V dálce zvon zazpíval písničku o smrti.
Kdo usnul, ten už se nikdy nezavrtí.
Život nám nabízí zároveň peklo i ráj.

Zpívám si písničku o síle naděje.
Že slunce zítra vyjde a že nás zahřeje.
Zpívám si písničku, že příští rok bude máj.

Obilí zrající dává nám naději v čas.
Skřivánek na nebi zkusil, zda neztratil hlas.
A když se po ránu, to když se rozední,
Naděje zesílí, vždyť umírá poslední.

Zpívám si písničku o síle naděje.
Že slunce zítra vyjde a že nás zahřeje.
Zpívám si písničku, že příští rok bude máj.
Autor Stráca, 16.05.2024
Přečteno 47x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí