závany křídel efemerní můry
doteky prstů, které nevidím
stejně tak slyším hlasy mluvit shůry
a slova vět těm hlasům závidím
doteky prstů neodpočinutě
v páteři dne jen zvoní drnkavě
přijde, když bezhlesně zařvu Zvu tě!!!?
jen můry šustí ... šustí ... bezhlavě