Sosna

Sosna

Anotace: Text k písni

Když se z lesa rozléhá dětský smích
Tu sosna stará nad hlavou jen zašumí
Když brzy z jara roztává loňský sníh
Tu sosna stará nad hlavou jen zašumí

A pak přijde, přijde den
Kdy se cítím okouzlen
Tu sosna stará pod pilou jen zašumí

Návrat do dnů minulých přichází
Ty chtěl bys pod tou starou sosnou zase být
Však z radosti ti smutek vychází
Teď můžeš jen ten pařez rukou pohladit

A pak přijde, přijde den
Kdy se cítím okouzlen
Tu sosna stará pod pilou jen zašumí
Autor Stráca, 17.05.2024
Přečteno 71x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, zase já, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí