Dokola, jen dokola
Člověk musí žít
Chvíli musí pracovat
Pak může chvíli snít
Dokola, jen dokola
Čas se rychle řítí
Sotva oči otevřeš
Den je zase v řiti
Dokola, jen dokola
A tak pořád stále
Než se cosi stane
A ty zmizíš nenadále
Dokola jen dokola
Zábava i lopota
Dokud se svět s námi točí
Užívejme života
Prý na party ryze mužském údajně organizátor hrátek obvykle zvolává:
“Pospěšte si a urychleně uzavřete prosím kruh!”
Nu když se to vezme kolem a kolem
nahý jsem na svět přišel
Jistý čas by jsem v břiše
A na mramorovem stole mě jednou obetřou pucvolem!
18.05.2024 22:02:57 | kudlankaW
Připomnělo mi to moji nedávnou zde (Holt někdy)
A v uších mi zní
Dokola, holka, dokola
Nemysli si
Že vystoupíš
Z kruhu vyšlapaného
Bolestí svého života
Ani nechci
Jen láskou se mi
Holt někdy hlava zamotá
17.05.2024 16:20:09 | Anfádis