Zoufalá můra krouží
kolem cylindru
lampy s petrolejem.
Dvě sklenice na stole
s lahví vína;
ve vzájemném objetí,
rychle se zapomíná.
Neblahé rozptýlení
a můra se rozhořela,
jako naše chvilková láska.
A Měsíc s hvězdami
beztrestně přihlíží.
..pěkný...;-) ale nevím, jestli už "zoufalá"...spíš zrovna nalákaná, nadějeplná...můra krouží...
17.05.2024 14:02:30 | Marten
Láska jen na chvíli? Ale kdeže!
Když vpustíš ji do srdce, pak dveře
tomu, koho miluješ, hned tak nezavřeš...**
A jestli to dokážeš, pak - jsi nemiloval:-)
17.05.2024 13:36:29 | cappuccinogirl
Jak rychle láska přiletí, stejně rychle může odletět. Náhlá rozhodnutí nemusí být nutně ta nejlepší. :-))
17.05.2024 14:21:04 | Kan