V plameni ostrova
Zlo v zorničkách stažených do drobna
kosti potažené stínem
na patách rozmáčklé pijavice
Nenávidí panování měštáků
a ještě víc člověka
který to nedokáže nenávidět
tak jako on
urputně ze všech sil
Sevřený v šípkovém keři
oheň tře uschlé větve
Přečteno 93x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, Lexi, Pampalini, Emani, Anfádis, Ophelia81, Chane, jort1, Psavec, zase já, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)