na odiv plamence vystavím
červené
odlivu předností
neschopná pohybu
růžencem z kotvice
přibitá ke vzpomínkám
zatím
vím
neztratím se
ve světě
chrámu
sobě
Sbohem?
...ani ne
19.05.2024 14:51:37 | Jan Kacíř
jenže, když se podíváš nahoru, uvidíš bílou holubici... jak se snáší... musíš ale, do středu;) skvělý text*
17.05.2024 21:18:19 | Sonador
Ve středu mám holubici... :-), dík, Katy.
18.05.2024 21:49:04 | IkkarisKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?