Anotace: ---
Chmýří chytá vítr za bílou
jednou se s tím možná smíříš
tma je dýl v panenkách a
mluví potichu
Ležela na louce,
v břiše srnčata, co se nestačila narodit, někdo jí uřízl hlavu a plec, ležela křehce
černou krví
jiná
otiskem zkurvysyna