já
mít prsty
jako kytarista
Bachovou fugou
prohmatal bych svět
kontrapunktu odevzdán
a stále stejné variace
dokola
jako když ústa líbají
stále stejná místa
Tos mi kápnul do noty :)) Bacha, génia,miluju. Krásné přirovnání.
17.05.2024 22:35:47 | Anfádis
:)
17.05.2024 23:30:38 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?